jag har stirrat mig blind i en spegel. ingen var där, inget att se


katter och vampyrkyssar

förmiddagen var helt amazing. på sitt eget lilla vis. teckniskt sätt borde det bara kännas dumt. och att springa genom en okänd stad i ösregn har nog aldrig varit så bra. så fritt.

han hem och torka håret innan alex kom. sen, strax därefter kom kila och elli. och sist, men inte minst tove och dille. tacos, kaka och spel. me like!

alltså. dagen var helt fantastisk. förutom att alla försvann jättetidigt, men men vardag och bussar går väl la inte ihop direrk. aja, PUSS ♥



    


var är tommy? häär är tommy!

tommy tommy körberg ← helt klart lördagens myskväll hemma hos tove med lillie. allt handlade om, tommy körberg. "tommy körberg, kör en traktor, sug i blicken, fisk med mos"

hagmans pardey i fredags var fint. i alla fall väldigt kul och något jag antagligen kommer minnas som, sista festen som 17 år. DET VAR 17 ÅR, 17 ÅR I STADEN DÄR JAG VÄXTE UPP OCH SÅ. MÄRKER DU HUR FORT DET GÅR?


  
  

bildförklaring
1. amanda (jag) gillar amanda (till vänster)
2. henrik är nykter, det är jag och lillie också. hö hö
3. anna, laura, amanda (scotte) och carro peppar
4. tove och amanda myser
5. henrik, oliver, hampus och john.. och jag (?)
6. amanda (jag), amanda (scotte) och samuel

idag, söndag har varit. vakna seeeent. kom hem sent. gick upp. försökte få igång internet. lyckades. åkte ut i skogen. fikade på skryllerestaurangen (vem fan kan stava till det egentligen?) och sen gick jag hem, körde lite bil och sen åt vi middag och sen godis och såg the illusionist. edward norton är DMHA (drool my heart away)


textlektionens underhållning


pojkarna på gatorna idag (för något år, några månader och timmar i paris sen)
(skruva ner ljudet från filmen och sätt igång din favoritlåt och se om det passar)

jag orkar inte skriva ett reportage om paris. jag behöver dig min snorkfröken. min ex-parisbodda.
sitter och lyssnar på amélie soundtracket och spelar spel på facebook. tur att jörgen inte är här!

nio dagar kvar

nu är det nio dagar kvar, hoppas du har köpt ett fint paket till mig

WHOOP WHOOP. idag vare samhäll och danskprov och nu, snart är det lov. sjuuukt braa! :D

jag har inte gjort så mycket de senaste dagarna. idag lärde lillie hur ett solarium fungerar och så har jag börjat spela café world på facebook. jag har smittats av detta facebookeri. internet fungerar annars inte alls. det är verkligen bara det som fungerar i korta sekunder. (och idag, denna timme även värdelösblogg.se)

måste dock kommentera att nya säsongen av ugly betty lätt är det sötaste någonsin, jag sitter och "AAAAAHW"'ar heeeeela tiden. fett sött. OCH, jag såg buffy och vampyrerna igår, shit shit, lääänge sen, still in love with oz <3

btw, THUNDERCATS ARE ON THE MOVE,
THUNDERCATS ARE LOOSE
FEEL THE MAGIC, HEAR THE ROAR,
THUNDERCATS ARE LOOSE!



rappakalja och somers town

helgen har varit ganska tipptopp.

lördagen väckte jag mig på morgonen för att hinna se defiance med min min min jamie! sen gick jag och glodde på åkrarna ett slag. sen var det två kalas. ett med släkten för morfar och ett knytlokalkalas för panne, fint :']

kvällen var också helt fantastisk, visst okej att jag tappade bort mig pga. felaktig vägbeskrivning (!!) men jag hittade till sara och så spelade vi spel (rappakalja) tillsammans, pratade och skrattade. sara, emma, josse, amanda och jag. och sen kom saras broder tim och hans vän. sjuukt brau, ohyes!

idag har jag inte gjort ett piss, om man tänker efter. jag har pluggat lite, varit på nova och köpt vinterskor och sen har jag kört bil. i alla sorters växlar och bland andra bilar. i trafik. WHOOP WHOOP. jag är fedigt stolt, ohyes :D

och nu mår jag som vanligt jäääääääääääääääääääävligt illa eftersom jag stoppade i mig allt godiset under somers town, som är ganska kort men fruktansvärt snygg. love it. <3


thomas turgoose och piotr jagiello är kärlek ♥


mount foreverest

 
ingenting är som det var ärligt vad har jag kvar nu

eftersom jag har lovat att inte deppa och endast peppa så blir det ganska magert dessa tider. tur att man har någon som ser en i alla fall, känns bra att faktiskt inte endast bestå av luft. tack ♥

idag hade jag och min syster en ytterst meningsfull smskonversation, som hon senare beskrev det.

jag frågade henne 'vad gör du?'
hon svarar 'ligger i min säng och försöker komma fram till om det finns en mening med livet. vad gör du?'
jag svarar 'jag står vid kattedralskolan och försöker komma på vad meningen med livet är'
hon svarar 'vill du komma hit och fundera tillsammans. inte för att jag tror att man hittar meningen med livet bättre på smålands än på katte'
jag svarar 'jag kan tänka mig att komma till smålands och disskutera meningen med livet'
hon svarar 'jag tänker inte disskutera vad meningen med livet är men kom så kan vi fundera tillsammans'

när jag kom dit så byggde vi fula skulpturer av löv


UNDSDAAAG

idag lekte jag mitt alter ego, min keps har inte varit på mig på alldeles för länge. i love him. idag mobbade vår lärare oss och han slogs också. sen fick vi godis. MUUUUTA! mwihihi. vi gillar jörgen, på ett litet annorlunda och skumt vis. vi hade dessutom plåsterkrig. textlektioner har aldrig varit så värdelösa som i år.

elli är btw helt otrligt älskvärd och härromdagen (tisdags) så tappade hon faktiskt bort sig i lund!

"Gissa vad? Jag irrade bort mig i stan. Missade alla sorters bussar och nu fick jag gå ända till centralen och ta en helt annan buss än planerat. En ensam bonde i stan går helt enkelt inte ihop :-( tyvärr. Tänkte att du kanske kunde ge lite medlidande. :-D"

helt älskvärt elli, helt fantastiskt <3

baslektionen idag då ja. jag tror att erik är emot tjejer. det första han säger är typ "har du lite långa naglar?", bah wtf? och en rad andra förteelser som säkert var askalasballeroliga att uppleva men inte så kul att läsa om... hur som helst, han mobbar mig så in i, and i'm in miami bitch.

OCH NU ÄR MIN BAS STÄMD IGEN, TJOHOO, NU BLIR DET SUPERMASSIVE BLACK HOLE 24/7

omg. hittade precis min baslärares myspace. jag dör. jag är kär.


annars kan jag nog lyssna på den här och typ dö, tusen gånger om.


kittyfitty

vi tackar alex och elli för att jag övelevde denna dagen, känner jag!
och btw, matte B kan suga, jag är nog trögast för jag förstår ingenting!
och btw, kallt te är fruktansvärt ogott.

 


bananas



dagen har inte varit speciellt märkvärdig, i en svacka men som sagt, se positivt. ljug om att allt är bra tills det känns som om det är sant!
   en lektion, lunch på mcdonalds med brudarna (här vände faktiskt humöret en del) och sedan bananas. som för övrigt var en bra film. efter bion åkte jag hem, träffade henke på bussen, tjänade en hundring och chacha, här är jag. inget roligt, inget speciellt i alla fall. fotograferade lite (se nedan). och jag gillar att klä mig in mestyle. puss



  
PANDA IS ADDICTED TO CANDY


the inglourious basterds me love

fotoprovet var lätt. jag undrar varför jag pluggade, fast jah, vadfan, skrev helt fel säkert ändå liksom. annars, åt helvete med skolan. jävligt bull utan amanda känner jag, bajs på huvudet!

DOCK, thaimat med syster och ma och sedan bio med godis från nya styliiisch citylivs. dyrt ska det va också, men gott!


mamma och anna på restaurangen, busigt!

the inglourious basterds, en höjdarfilm. liksom, han har gjort det igen, den där tarantino ♥


BOLLY!

helgen
lördagen bestod av, en liten kort runda i skogen med mamma, pluggpluggplugg och sen barnvakt med dillemcdill. fruktansvärt oseriöst blev det ju direkt och ja, sjukt flummigt.

kvällens tophändelser; att dag säger "ska jag ta på mig min blottarrock?", messa från lillies telefon, "molly har canser och är tillsammans med daniel", gäddfiske-festivalen i blekinge, "BOLLY", sympatin för godzilla och en jävla massa som jag inte minns just nu. • helt enkelt, ganska chill att få pengar för att äta godis och titta på tv :']

söndag (idag) har väl varit lite plugg sen har vi ju gått nästan en mil, fikat hos mormor och morfar, varit på hemmakväll och hyrt film (jag handlade fem filmer, löööve fiiilm) ätit good mat och nu en jäääävla massa godis. mår som vanligt en söndagskväll ganska dåligt. alltså, toppen söndag!

btw, hejjagförsökerstartaband-tjejen ringde innan. jag ska bestämma mig tills imorgon hur jag ska göra. jag vill spela, jag gillar egentligen bandet men jag har inte den tiden som behövs. jag vet inte. blä. men se positivt och bara älska att jag har fotoprov imorgon (staffan älskar att plåga sin älskade favoritelev)
*kidding


 innerst inne har vi alla fotfetish


fredag

prov och mediakunskap, stan och familj.

engelskprovet gick bra, tror jag och mediakunskapen tittade vi ju bara på film, lillie har ju ny telefon så vi satt och tittade på rec innan ekke satte igång foxnews-saken, vi såg en jätteläskig scen och verkligen, skrek ut i klassrummet. HAAHA. (det var kanske roligare om man var där)

vi fikade, tove och lillie och jag, sen gick jag omkring lite på stan innan amanda kom och vi satt på nedanvåningen på EH och mös. älskade vän. ÅH BARA SÅ ATT NI VET, så ska jag och amanda gifta oss om vi är singlar vid 40 års ålder! ÅH BARA SÅ ATT NI VET, SÅ ÄR AMANDA SNYGGARE ÄN DIG!



bästaste storebrodern kom tio över sex, då stod vi och väntade på stationen. vi hämtade anna på vägen och åkte hem för en hemmakväll, familjen alldeles hel, det är inte ofta det. det blev krabbor (till mapa och alex, lasagne (till anna) och π-rååågeer (till mig) och så ost och mumma på det! :D

svampbob har fått en ny kompis, snuskpelle heter han yesbox ;)

 
 

tyvärr åt jag så mycket att jag fick ont i magen och somnade mitt i filmtitten med min bruur. :(


free graphic for myspace 
sen så har jag ju världens bästa syster också

onödigtpunktse

idaaaaaaaag, tog vi skolfoto. vi hade mediakunskap, lunch och sen tog vi skolfoto. fy fan. jag fick sitta ner (!!!) jag såg "flumbilden" (bilden när de fotar klassen med en jävla skylt) och jag menar, KOM IGEN? hur fan sitter jag? mina ben är liksom, borta, man ser knappt nedanför knäna. jag ser ut som ett utansmalbenochfötterfreak, hur känns det liksom. DÅLIGT!

sen hade vi text, väldigt givande. sen vare ingen matte och jag fick till flera roliga skämt på bussen in till staun. jag skrattar alltid åt mina egna skämt visserligen. men amanda skrattade faktiskt också! hagman i mitt hjääääääärta <3

gulligt att det började regna precis när jag skulle ut. blev lite blöt och sådär, men det är sånt man får ta, annars? tja, imorgon har vi engelskprov. jag tänkte plugga, men istället har jag inte alls gjort det. jag har inte gjort någonting. ingenting. värdelöst. försökt få internet att fungera längre än ett par sekunder, och det har jag ju lyckats med i alla fall. så lite vettigt har jag gjort ju.

bilden är från i lördags. woho, kul va?

btw, IMORGON KOMMER ALEX ♥


scooterbandy


internet fungerar lite halvt sådär. men här är den. scooterbandy-lektionen som jag lovade. och som sagt, sjukligt rolig lektion det där. väldigt väääldigt seriöst. this is serious shit you know.


läsklypsyl

anna har fått spännande lypsyl från USA, fanta och sprite och sånt. mycket goddoftande och ganska goda överhuvudtaget. filmkunskapsprov. första provet av alldeles för många innan hösten. jag dör, dör, dör.

MEN, jag återuppstår igen, för deppa är inte okej. peppa peppa peppa.

idrottslektionen var sjukligt rolig, kommer film imorgon, promise :]  scooterbandy och amanda filmade, vilket vi bara ääälskar, sjukt kul, yesyes :D

amanda: jag längtar efter min dator!
lillie: jag längtar efter min mobil!
jag: jag längtar efter mitt äpple!

älskar vad hur vi prioriterar ibland!


amanda och jag och lillie var på nova. på skopunkten hör vi någon ropa "Lillie!" vi reagerar men det var till tjejen bredvid. senare, någon minut ropar denna Lillie tillbaka till sin vän "Amanda..." och vi undrar - HUR STOR ÄR CHANSEN? jag köpte hur som helst ett ganska gulligt halsband. (se bild)


ja nä. fryser. alla spammar på msn. jag hatar msn. go'natt


D e DAGs för måndag

igår fick jag av min älskade bror:
"Åh, nyss kom håkan springande förbi mig i Haga. Att det gortfarande kan vara något som jag blir glad av säger nog en del om den mannen..."

idag fick jag av en annan älskad person:
"Skål amanda! Du är en av de bästa personerna jag vet! Dvara inte, jag har inte råd att svara tillbaka"

plötsliga och väldigt oförväntade sms är nog det finaste som finns ibland. speciellt vid dessa tillfällen.

det här är typ dagens underhållning, se den här först ↓


tänk då att den här är typ, sjukare. men visst kan mannen sjunga
 

nu ska jag dricka te och sen ska jag sova. tjoflöjt.


kanelbullensdag

vaknade med amanda på golvet, fantstiskt. hon försvann dock fort som fan. innan frullebulle.
jag repade klockan fyra till klockan sex. det var så jävla hemskt att jag typ började böla hela tiden. inte synligt förstås. jag orkar inte.
gick världens omväg men kom i alla fall fram till smålands efter ett tag. då började jag gråta på riktigt. allt är så jävla bajsbajsbajs just nu. tur att man har några som förstår det i alla fall. trots att jag inte är en av dem.

fick nybakta kanelbullar. de var sjukt smaskiga och te. och ett glas vin. det var väldigt mysigt. jag tycker så mycket om att vara på smålands med anna och daniel. det är så mysigt på något vis. speciellt innan en konsert som var så underbar så fantastisk och så helt otroligt bäst. inga foton dock. det fick vi inte ta. mwihiii. det var fint.
alltså: dagen har varit en enda jävla kurva. började på toppen, längst ner på botten mitt på dan och höjdes till toppen väl på smålands. puss.

och angående outfiten: jag vet att jag ser ganska tjock och gravid ut men jag gillar kläderna så fuck off.



tack syster för denna underbara kväll. verkligen, helt fantastisk! ♥


lördag

idaaaag hade vi alternativ kräftskiva hos tove, det var ju ganska gulligt. vi åt och åt och åt. sen tittade vi lite på tv. visserligen från början ett program som jag inte klarar av, så jag spelade tetris och tittade in i väggen tills det var över X)

tove. lillie. anna. amandaX2. <3
(amanda kom senare och finns ej på bild)

det blev tre-solar-sexscen, nilecity och annat fjant. storm ute btw.
sen gick vi hem och amanda sov över hos mig. det blev snack ganska länge och yesyes, ahaaaah, me like it! <3






dags för fredagssccnuuuusk

i alla fall under kim novak badade aldrig i genesarets sjö. det var lite fredagssccnusk faktiskt. jonas karlsson *drool* sen var det en låååååååååång föreläsning på engelska med brytning på indiska. och allt handlade om att alla är lika värda men att vi svenskar är ouppfostrade som inte behandlar de äldre med den respekt de förtjänar, eftersom vi aldrig blir lika bra som dem + att hon ville att vi skulle bli hinduer! jag säger bara; HEJ TETRIS

amanda: usch fan vad jag hatar råttor och möss!
jag: ja, åh jag hatar feta guldhamstrar!
-personligen var det megalogiskt men tydligen inte, nä...

efter skolan blev det fiika med amanda, tove och lillie och sen willys med dem. seriöst ska det va! efter det blev det lite shop och sen åkte jag tillsammans med amanda (den andra) och emma och bellzi till nova och gick omkring och drägglade över snygga kläder och skor. zizzie kom även en stund 

missade bussen precis, så jag gick till ideon och hemma i sandby blev det köpa godis på ica. WHOOP WHOOP!
tacos med föräldrarna och kings of convenience i bakgrunden. men eftersom vårat internet är trasigt så blev det en låt - sen ett långt avbrott och en låt till (efter lite nya repareringar av nätverksanslutningen) men sedan stopp igen. segt. och så kommer det väl vara, det förklarar en del, det här söndriga mackapeeaaren! *uttalas nasalt*

kvällens film: the hole - lite obehaglig. lite klausofobi över det hela, och lite psykofobi för min del. kiera gjorde rätt i att dö men desmond harrington var en stor sorg. reaauwr

annars har jag ooont i magen av allt godis, men det förtjänar jag :D

 
amanda hellgren ♥ jamie bell = always love


FANTASTISKT

från en bajsig skoldag. för det var den. skolan ger mig ingenting just nu. känns som om förra vintern/våras kommer tillbaka. det suger kuk. vilket är fruktansvärt äckligt.

jag gick från skolan till smålands idag. jag hittade jonathan johannson - so i took him!

IDAG, fick jag min första födelsedagspresent (inte alls 30 dagar för tidig) av min syster. JAG SKA PÅ KINGS OF CONVENIENCE PÅ SÖNDAG. WHOOP WHOOP <3



annars satt vi och tittade igenom bilder på min söta lilla lärare, i kalsonger. omg, hur ska jag NU kunna se på honom utan att skratta. shit. det var svårt redan som det var... XD

erik: jaa, så kan ni skriva shuffle på pappret, om ni har penna!?
jag: nä, jag har ingen penna...
elias: ja, jag har en penna någonstans. jah, här!
erik: jah, så kan jag ta ditt papper amanda!
jag: vadå, tror du inte jag kan stava själv, eller?
erik: jo, men jag vill inte ha tjejbaciller på min penna!

jag peppar. lasagne och sallad och lite för mycket salsa är mums mums mums. :)
och erik hassle is my loveboy. hustle baby, hustle hustle. (hassle baby, hassle hassle)
LOVE ME TO PIECES, OH OH OOOUUOH!

 


rock lobster



min syster länkade videon. jag dog. se den for fuck sake!

textlektion hej

känner hur seriösa vi är utan jörgen. visst okej, vikarien skrämmer mig lite, men ändå. jag fick inte kissa. det var lite elakt tycker jag. ingen vet ju typ vad vi ska göra - laowl laowl. reportage om paris för min del, pff, som om det skulle hända.

 mogen ska man va, hö hö


RSS 2.0