rubrik

jag är trött. trots att jag försov mig i morse. helt sinnesjukt. sovit nästan fem timmar inatt. jag är överlycklig. dock orkar jag ändå inte göra min läxa, så jag dissar den. hårt.

det är höst nu. ballekallt ute. snodde en plansch på stan. kings of convenience. skulle ta en till som jag såg från bussen. men jag hittade den aldrig igen. vart tog jonathan johansson vägen? ingen som vet, ingen som vet.

dagen har varit fruktansvärt händelselös. nästan lite skrämmande tom. träffat min älskade tufvesson en stund. sett en antagligen känd fjortis (säkert bloggare) stå och bli filmad utanför H&M. "aaah, asså nu har ja shoppat lite, å så, mm!". så stod hon och viftade med trettio kassar. jag bah, freak. kom hem, klippte till min lugg - så nu är den inte fullt lika sne. så ja. msn dampar, jag lackar. allt är som vanligt. förutom att jag inte bäddad sängen på flera dagar. 

btw, OFTA DAG* RINGER TILL MIG - FRÅN ROM?!
*dag är förälder till barnen jag och lilliemcdill ibland passar. och nu var han och hans fru då tydligen i rom, på fin restaurang. i t-shirt. klockan halv tio på kvällen. ta mig från kylan ge mig rom.

sen så har jag spelat så in i helvetes högt nu några timmar på basen visserligen, kan va värt att nämnas.

annars,
the xx - tack för tipset amanda 

avatars myspace with Gickr jeg kan godt lide at spise appelsin.


news news news

Amanda i Facebookdrama.

Idag, 18.32 ringer amandas mobil. Hon packar varor på ICA och hinner inte svara, på skärmen står det namnet på hennes baslärare. Hon antar att det är något viktigt och stirrar på mobilen, som om han direkt skulle försöka igen. Det gjorde han inte och Amanda började få lite panik då plötsligt... En briljant idé dök upp i hennes huvud, hon kunde skicka ett mail och fråga vad det var frågan om. 
   Oturen slog till igen, hennes MSN/hotmail laggade och hon satt med huvudet i händerna och suckade djupt. Hon skulle göra det, även om det var pinsamt så skulle hon skicka ett meddelande via Facebook. Amanda har tidigare dragit sig för att lägga till hennes lärare som vän, eftersom det kan tyckas lite överdrivet men mitt i allt så är detta precis vad hon lyckas med. Datorn fastnat för ett par sekunder, och detta är tillräckligt för att hon ska trycka fel. En vänförfrågan skickas och det finns ingen återvändo.
   Snabbt som satan knappar hon in ett förvirrande och fruktansvärt dåligt meddelande och skickar iväg. En ursäkt om den felskickade vänförfrågan och insnörpt i onödiga ord fanns det en frågan om varför han ringde. Visst det kanske inte var den bästa räddningen men situationen krävde ändå en suck av lättnad. Då, såklart ringer den där jävla basläraren tillbaka och bah "BLABLABLAspelningBLABLABLAbytatidpåtorsdagBLABLA". Amanda ville dö. Jag lovar, seriöst. Hon skickade ännu ett meddelande och skrev "jag hatar dig" och annat oviktigt.

Nu undrar Amanda, som just nu tar en Facebookspaus på några dagar, ska hon verkligen kunna möta sin lärares blick på torsdag? Det återstår bara att se...


¡jag vill bli friisk!

jag fryser. skakar. hostar och snorar. jag har ont i huvudet och kan inte sova. GÖR MIG FRISK!
btw, det brann i sandby igår - eller ska jag säga, brandby *budumtischh*
idag har det varit en meningslös skoldag, förutom samhällslektionen. jag skulle inte gå till skolan men bestämde mig för att gå på första, eftersom vi kanske fick något viktigt papper inför provet - och den anledningen körde jag hela dagen. efter skolan fikade jag med mamma - caffemocha och en chokladkakskaka på mormors. MUMS :) träffade min drömprins för fem sekunder också. finfint. :)

min baslärare ringde mig, men jag han inte svara. nu ringer han inte tillbaka. HEARTBREAKER!

 
annars är jag ganska död.


meningslösa måndag



NÄ, för här är det inga godisberg inte, nä nä nä. dålig stil som faaaaaan!?

dålig dag, bra dag, dålig dag, en dag jag unde överleva hur som helst. typ. sjuk. sovit två timmar, wooho, lillie fyller år, mitt älskade illa lejonhjärta. grattz till henne. skolan var ju, mindre intressant. danska, rööeröerööe! och så två timmars svenska skrivning, KISS NOVAK ALLTSÅ! fett onödigt. sen hade vi nutidsfrågor (HAHA?) och under fotolektionen ville inte staffan ha mig i skolan längre. han sa något om att jag såg hemsk ut och att han inte ville bli smittad. I LOOOVE STAFFAN ♥

spillde ner mig själv med sven eleven kaffe och kände mig dummast i världen bland musikbegåvade. hur fan ska jag kunna bilda band med tjejer som redan har ett annat band och dessutom äger allas ballar? :O det suger hårt.

dessutom var det smör på frallorna de serverade. jag tål inte smör. aj min mage. jag har viljat spy hela dagen, speciellt när jag nästan slängde mig på marken - på en daggmask. och det supersöta uppdruckna teet som står bredvid luktar så fruktansvärt sliskigt att det liksom bara tjockar sig fast i halsen. chokladte it is. tyvärr har jag gått miste om mina spyreflexer, de är förstörda och det kan ta över ett år (för mina) att läka så ungefär såhär; jag kan spy ca. en gång om året, kul va? allt började en vacker dag (eller?) någon gång för en tid som jag inte riktigt minns hur länge... älska min svenska, överkänslighet i luftgångarna utvecklade detta irriterande fenomen. fast ganska nice ibland också, kanske...

det var då dagens onödigaste, ungefär som hela den här dagen alltså. PUSS

mumsfilibabba

vi gillar sången, ja visst gör vi, puttinutti duktig pooojke, jaa lyssna på sången, lyssna på den, jaaah, så duuktig, och videon, jaaw, den är så söt, jaau, såw fiiin, duuktig, titta på videon, jaaaw...


lazy sunday

idag är det söndag. (eller är det det?) den dagen då man inte ska göra ett skit, och det har jag lyckats reält med idag. och idag har jag även suttit utan tjocktröja utan att skaka av från stolen. helt amazing. jag börjar bli frisk! :)
 


sovit länge [check]
ätit frukost och tittat på meningslös tv (loch ness ffs) [check]
knarkat halstabletter [check]
gjort läxa [check]
knarkat halstabletter [check]
slått in lillies paket [check]
fått frisk luft ute på åkern [check]
handlat [check]
knarkat halstabletter - de tog slut [check]
smaskat kaffe och kanelbullar till på freaky friday [check]
spelat bas [check like hell]
ätit middag [check]
duschat [check]



NÄHÄ, KIM NOVAK BADADE ALDRIG I MITT BADKAR HELLER, INTE SKRIVER JAG EN BOK BARA FÖR DET!


btw så vet jag vem som tror sig kunna sno min soulmate (vilket antagligen faktiskt kommer att gå) och det var väl en positiv överraskning. inte någon av de små bajsungarna jag först tänkte på! well, nu ska jag titta fiilm och äte godis :)
TTFN




du är snyggare än dem

häromdagen, la någon av mina vänner en kommentar om någon annans klädval kombinerat med kroppsform. eller, det var nog flera veckor sen. och det har hänt sen dess, det är en del av vardagen och jag kan inte säga emot att jag är delaktig ibland. jag menar kom igen, hur tänker man när man drar ner linnet över sin två storlekar förliten push-up BH, så att den verkligen precis täcker? om den nu ens gör det. sånt kan jag inte låta bli att säga något om, till och med skratta åt.

men sen när man ger sig på någon för att tjejen har "mage" då blir jag fan bara sur. vadå, alla har ju en mage, den ser bara olika ut från person till person. och "om man har mage kan ju inte knyta ett band sådär" eller "ser man ut så ska man fan inte ha ett sånt tight linne". vad fan är det? saken är den att alla vantrivs faktiskt inte bara för att de inte strävar efter det nästan omöjliga. många är faktiskt stolta över hur de ser ut, även fast de inte är så man ska se ut. saken är den, att idealet i samhället idag är, för det är det faktiskt - helt jävla sinnessjukt. man är förstörd redan i början av tonåren. ni behöver ju inte sabba deras självförtroende!

jag vet hur det är att ha noll känsla för sig själv och sitt utseende. det vet jag. jag tampas med det varje dag. idealet slog ner mig men om jag skulle ändra på allt folk hånat mig för, vem hade jag då varit? en barbie? hade en baribe varit en människa är det en omöjlighet att hon skulle kunna stå upp, det är faktiskt bevisat.

TJOCK ÄR NÄR MAN HAR VIKTPROBLEM SOM ÄR SKADLIGA FÖR HÄLSAN.
fattar ni inte det, annars är man ju inte tjock. ni är inte tjocka. FATTA!


det är svårt att ha självkänsla idag. det har jag märkt. förutom hos mig själv har jag sett det hos en av mina bästa vänner. det är hemskt och se, höra och jag känner mig värdelös när jag inte kan hjälpa henne med ord. jag är så nedrans värdelös på att säga rätt saker. det suger, för jag skulle vilja göra allt för att hon skulle kunna se hur otroligt snygg hon faktiskt är.

förstår ni inte att ni är vackra, snygga på sitt egna unika sätt. men man vill ju vara som alla andra, eller hur. annars passar man ju inte in!

alla passar inte i jeans. alla passar inte i det figursydda långklänningarna. så är det bara, varför håna dem som inte passar i samma kläder som du?

jag vet inte hur många gånger man har hört, läst och kanske sagt det själv till någon man bryr sig om. att, "lyssna inte på vad andra säger, ta inte åt dig, de ljuger". ofta är det nog så. jag skulle vilja skriva det igen. egentligen skrika det i huvudet på alla som inte lyssnar. skit i vad andra tycker, va dig själv, klä dig som du känner och som du vill. som DU tycker är snyggt.


jag kammar noll i stil. jag har ännu mindre utseende att skryta om. och dagens samhälle har sopat bort varenda liten bit av mitt självförtroende. men det är såhär ser jag ut, lev med det eller dra.


"i'mb sick"

boo you whore!




jag har tråkigt. jag är sjuk. varför har jag minnen av att det var kul att vara sjuk när man var mindre?! det suger mer än det mesta. tacka vet jag min nya tjockiiströja. den är varm och gosig, gått omkring i den hela dagen. smittat ner alla på ICA - MOHAHAHAHAHAHA. nej tack till dagens schema; tittat på tråkig tv, gått omkring och dött hit och dit, internet har dampat och jag orkar verkligen inte göra läxa. inget vettigt alls har jag gjort. verkligen, faaan vad tråkigt!

jag hissar
. Replay Music - som idag har givit mig över sex timmars musik av muse

jag dissar
. det senaste Windows Live Messenger - har inte fungerat på hela dagen plus att det är fult


frågan är: vad hände med lördagsplaneringen, chicks?

KAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFETE!

asså så sjuuuukt tråkigaa! (läses med grynet-styyle)  MEN, för att se positivt på det hela... det är trots allt vad jag gör, positiva jag. sluta deppa börja peppa! jag har fått upp tre tavlor på väggen (score) OCH min baskabel är lagad (WHOOPWHOOP)


pimp it babe'



BULLETPROOF. typiskt bevis på hur lite man behöver göra för att göra äldre kläder lite mer intressanta. om man nu skulle vilja det. öhm. det är bara att ta ett av dina plagg som kanske (enligt modetidningarma) passerat sitt "utgågsdatum" och tänk över förändringar. vad skulle kunna vara snyggt och möjligt att utföra. peronligen klippte jag ut bokstäver i svart tyg och fixade fast på min tröja. lite mer än den trista helvita tröjan jag hade från början. alltså: let's pimpa!


den internationella krama en vegetarian-dagen





att vara småsjuk måste vara det onödigaste som finns. ska man vara sjuk kan man väl åtminstonne vara sjuk ordentligt.

elli fyller år idag, lillies mor också. grattis :)

nystart och vad den här bloggen ska handla om kan man ju diskutera... ELLER, så skiter vi bara i det! lite depp och massa pepp i alla fall. dagen har varit bra. relativt. jag har kramat en vegetarian. har du?
shoppat, skrattat och ätit pizza med två alldeles förträffliga tösabiiidar! amanda och lilliepillie, med dem är det verkligen toppen på snoppen! sen frös jag sönder på lilla fiskaregatan med zizzie, och ännu en amanda. fantastiskt. fast många amandor - kan bli svårt.

middag: me like pizzarester och massor av annat smaaskens framför disneychannel, disneys pinocchio - kom igen, sjuukt läskig film. vad är det för människor som förvandlar pojkar (visserligen olydiga sådanna) till åsnor? sjukt obehagligt... ._.

den egentliga frågan är: VEM I FUCKING JÄVLA KUK SANDBY VÅGAR SNO MIN SOULMATE?


RSS 2.0