jag känner för att säga...


staywithmehunbun'\\

dagen började alldeles för tidigt, förhör hos fabror blå. det gick bra, lite konstigt bara men det gick bra. däremot lämnade jag in min klocka (den har tappat en söt liten sten från sig) och näääääänä, då ska det ta två veckor - JAG KOMMER GLÖMMA TIDEN, DET ÄR LIKSOM, JÄTTELÄNGE?!  tur att man har andra klockor, men liksom - ändå?! dagens i-landsproblem hej hej!

två lektioner + lunch, inte allt för jobbig dag. köpte ett beatleslinne också, och godis för att jag trodde mitt huvud skulle trilla av. men beatles och godis blir man glad av. sen orkade jag stå ut med min gnisslande cykel hela vägen hem.

läste igenom svenskan en gång, men kom på att vi har gått igenom det här miljontals gånger så provet lär inte bli alltför svårt. tror det är nästsista provet faktiskt. hoppas det i alla fall. lite inlämningsuppgifter och sådär också, men det är ju en annan sak. känns lite sommarlov nu, fast ändå inte. tappat känslan för lov. hemskt men sant.

btw, I LIKE MY SUIT! (titta till vänster om texten inte din axel) den är fin, och somrig och egentligen antagligen inte allför snygg på mig - men vem bryr sig egentligen?   

jag borde kåsera om fibes, oh fibes! men ack nej, det räcker med att skriva att han får mig att gunga och mitt hjärta att slå i en väldigt svenskpopig rytm. det gör mig glad. lite sommar på det hela.

nu ska jag läsa igenom och försöka minnas rätt saker till rätt upplysare, voltaire och rousseau (hur de nu stavar det) för jag blandar lite ihop dem. provet får gå lite som det går. men det ska nog gå, helt okej bra.

mauw. jag känner för att sova. aaasont i magen - dåligt att äta såå mycket godis innan och efter middag. känns lite omotiverat men sån är jag som ni vet - godisråtta godisråtta


btw, http://www.matsstromberg.se/elmer.mp3


rawwwr! [¨]

riskettan var låååång. fyra timmar, men ändå helt okej med mackor och kakor. med sandbyfolk var det helt klart litte lättare att diskutera och bli godkänd på kursen.
   hann tillbaka till multimedian, nästan. jobbade heeela lektionen, sen danska - helt värdelöst. lärarna har inte fler uppgifter så de gör sånna skitgrejer nu i slutet istället för att låta oss gå.

sen ja, kom hem sent. åt mums mums.  yoghurt med mango, blåbär och hallon, valnötter + kliochsolros - SÅ JÄVLA GOTT!

dock lite pissed på mina föräldrar. och lite pissed på allt annat också. grymt pissed på provet på fredag som jag inte börjat öva på. iblandpissed på mitt självfall som just nu inte går att platta bort, ens lite. slitaaaaage!


donotcallmyname //



försöker ignorera the siestasickness och tar mig till skolan med feber och kroppsverk. somnade i korridoren och skippade idrotten, men redovisning [check] och prov [check] två kurser helt avslutade. känns lagom bra. kom hem och åt direkt ur jornödssmörsburken. känns som mens. försökt förstå kåseri. det gick sådär. tror inte det är min grej och det ska hela texkommunikationsbetyget hänga på. blä på det. prov på fredag också.

snart lyckats se ikapp ugly betty säsongen (säsong 5 i sverige, slutet av säsong 4 överallt annars). såg världens hemskaste... nej men ett sjukt sorgligt avsnitt. förra veckans för den som ser på det, så många förhoppningar som självklart pojkarna sabbar. inte undra på att jag pumpar CD1the fame monster.

choklad. jordnötssmör. popcorn. sockerhög? javisst! och jag som ska lägga mig tidigt idag. riskettan imorgon bitti. kul!


siestaradiostation98,7

några bilder fastnade man ju på. so happy i could die. liite kansche. hände en del. en hel del. men behöver väl upplevas för att förstå skulle jag tro. virra runt och käka skräpmat i någon form konstant fylla med snus rinnandes i mungipan hoppandes till dunka dunka mitt hjärta, so happy i could die.

.johnossi.fibes, oh fibes!.thåström.krsitian anttila.bob hund.the hives.hästpojken.maskinen.mew.name the pet.familjen.röyksopp.the radio dept.andreas tilliander.

+ det där man liksom sprang förbi för att kunna säga "amen, ja nu har jag sett dinosaur Jr."

aww, vi funkar på fyllan ;]
minen! XD
 varför kan jag inte riktigt placera händelsen? :]


RSS 2.0