tankar kl 06.06

nu har jag varit klarvaken i en timme. jag kan inte göra så mycket, ätit frukost och druckit kaffe. men göra något som låter är uteslutet. behöver ju inte väcka föräldrarna långt innan de faktiskt behöver gå upp. min kanin trodde obvious' att jag skulle upp klockan fem idag så, hm, i do not now what to feel about that, no. my best friend is a tomato, soo!

veckan har varit mycket skola som sagt. nationella igår (engelska writing) kändes ändå helt okej, jag lär bli godkänd i alla fall. och utvecklingssamtalet var ju jävligt lönt (!?) fast visst, kul för mamma att höra hur bra alla tycker om mig, hö hö... oO'

det var sjukt varmt igår btw, och så fick en på fyraåriga epelepsianfall och dog (i hemmet dock, inte på skolan) men hallå? hemskt :(
   och så eldade någon i A-husest igen, vad fan går jag på för skola egentligen? ._.
igårkväll hade jag tid till dator, men jag valde att leka kreativ och börja klippa klistra i ett block. ganska kul. lyssnade på ke$ha hela kvällen.

idag är det valborg men jag är med lycklig över att jag hittade min maskinen-tröja inklämd mellan sängen och väggen. hm, pepp - NOT?  
   som sagt, att  vara i sängen är ganska ofarligt - den låter inte så värst mycket så mina föräldrar kan knappast vakna av det, men golvet knakar så jag får fan välja mina förflyttningar väl.

tre skivor kom till mig i måndags, mums! 


mitt te är kallt nu, känns sådär. 


\thetimethatdonotexist\

okej att jag skippade plugget i helgen. jag gjorde lite sammanfattning i söndags, men bara väldigt lite. men annars är det precis vad jag sysslar med. plugga plugga plugga.
   fast egentligen är det inte så intensivt heller, men så här då; *harkel harkel* jag sitter varken vid TV'n eller datorn i veckorna, eftersom jag inte har den tiden. den tiden finns bara inte.

fredagen var det bokprov i skolan och sedan "fika" på mcdonalds med amanda&lillie&alex, älska att en tjej kom fram och trodde att vi var någta hon kände. våra reaktioner var helt, ja, det var kul när man var där! på kvällen blev det amanda&patrik&jag till la spise n... öhm, det var kul kul, trevliga människor och att skämma ut sig för sandbys snyggaste kille var nog det bästa jag kunde göra, NOT! sånt händer dock alla, men jag glömde min kavaj (?!) så typiskt mig. haha, ser jag den på stan dock - så kan jag faktiskt sno tillbaka den, happy face :]



lördagen gick jag och ma' någon mil, snabb tur till nova och sedan fösvann föräldrarna till ystad så jag var ensam och tittade på merlin hela kvällen. känns sådär! haha, nej det var ganska mys, men för en gångs skull var jag pigg på att hitta på något på en lördag (!!!!!!!!!!) och så bah nä!

söndagspromenix vid sjövde, matsäck med och soligt väder. det var mysigt att vandra övertrött med mina föräldrar. under en stor del av rundan fick jag känningar av en film, the defiance och var tvungen att hålla i ett osynligt alldeles jättepåhittat gevär. (jag var övertrött, okej?)

jag: blablabla så när de går där och där, liksom, det känns som att jag måste hålla i ett vapen!
mamma: okeej...?
*ma tittar snett på mig, men tar upp händerna och håller något osynligt mellan tummen och pekfingret*
jag: ooh, vad har du för vapen?
mamma: en kotte.
//okej, det var kul när man var där\\

jag stod för söndagsmiddagen, vilket jag personligen inte ångrar, lövbiff och ris på menyn - sen fick jag spexa lite. mumsigt blev det faktiskt (åt dock inte de läskiga gröna bönorna, ananasen eller mango chutneyn - men man får ju tänka lite på resten av familjen)
   kiss kiss bang bang agerade söndagsfilm och godiset smälte snabbt ner i magarna på oss då vi såg filmen som faktiskt var riktigt bra, oooh robert downey jr är ju, mijau :D



måndag och tisdag nu, inte gjort mycket mer än försökt bli klar med olika skoluppgifter, mest tidningsarbetet. prov och läxor hela tiden. nej imorgon ska jag skolka från danskan så jag kanske hinner plugga liite innan jag ska iväg igen!


@school

helt enkelt bara glömt att skriva i helgen. faktiskt så... gör jag det en annan gång. telephone

//#


JAGVILLHAGLASSNU


cube

jag orkar inte skriva om det. jävligt onödigt. men polisanmälan är inne och ja, jag ska klara det här. så länge ni liksom, finns där lite. tack alla.


idag, har varit, nja, en timme i skolan då jag berättade allt och cha, inget arbete. efter skolan, köpte vi mumma och elli följde med mig hem en stund och vi fikade, snackade, slöade. så fin du är vännen. tack.
   jag var ensam i någon timme, då svarade jag på de sista frågorna angående låt den rätte komma in och blev klar, ingra vettiga svar dock, men konstiga frågor och jag bah nä.
   sen kom andreas och vi typ snackade om allt och chillade. han sabba rubiks kub men vem löste den sen igen, me like myself :]

annars, jo ja, igår kom två filmer och en skiva på posten, jag är happy. puss'
                                        nej vänta, jag har haft en HELVETES JÄVLA SKIT hårdag idag, aldrig mer fön!


kissemisse >^.^<

jaja, jag är här. jag dog inte i lördags, jag hade en ensam hemmakväll med popcorn och glass och transformers, den där om the fallen's hämnd. den var bram lite synd att megan fox är med i de filmerna men man kan ju inte få allt. shia jämnar ut alla äckliga utbölingar, så mhmm, helt klart ganska hårt ögongodis :)
   söndagen gick åt att göra ingenting, städade lite, men hittar fortfarande inte mina shorts, liksom bah pffht! och på kvällen blev det scoop med mamma och pappa + godis såklart :) faktiskt bra och underhållande film, me like :D



veckan då. tja skola är ju som det är. och jag är så jäkla less på den, ser ingenting i den. typ.

måndag: vanlig dag, förutom att jag blev kallad till kuratorn ?! fett skumt, men tydligen hade det talats en del under elevkonferansen, om att man var orolig för mig. jätterandom, men jag berättade om mina sömnproblem och vi spånade iväg på fett flummiga grejer. så ja, väldigt nödvändigt var det, ohja! hö hö.

tisdag:
ingenting roligt att tillägga. alls faktiskt. jo, det snöade innan, och jag körde mitt i det och var ute i det, jävla snö - jag hatar ju snö! ._.

något som jag har glömt att säga sådär kan vara att jag glömde min mobil på lindex i fredags, jag upptäckte det ganska snabbt, anna ringde den och vi hörde inga signaler från min väska - men någon svarar! haha, sjukt fånigt kändes det att gå tillbaka och liksom bah, mm, hej det är vi då ja. hö hö. men tja, varför inte? :]


imorgon ska jag redovisa. jag ska improvisera. i like it rough.







finnar

en timmes sömn inatt. sovit lite på dagen, but still - my gosh!


^cayotes\\

efter skolan så hade jag en jättemysig eftermiddag med anna, egentligen behövs inte fler kommentarer. ord är lite överflödoga ibland, som den här gången. skajten och bajken, eller hur var det för väldigt länge sen. hah, i alla fall ett ord: amiable


anna i busskuren på väg från skolan

på kvällen
mötte jag upp amanda i hennes dörr vi väntade lite, blev hämtade av andreas och patrik (160 på en typ, max 110 väg då ja) det var galet. hämtade en adam och sen satt vi och /usch hatar ordet\ - men förkrökade hemma hos andreas. good time, sen in till spisen och så träffade jag dojjan och ja, en massa andra roliga människor. jag hade jättekul, good day!


amanda
[heart] patrik


temadag V

sista dagen, redovisning. jag kunde det nog ändå, ganska enkelt, när man väl strök lite. men shit. det gick lite sisådär med det där för mig alltså, min grupp klarade sig fint trots att det var två klasser som satt och lyssnade på dem. men jag, ja jag flackade med blicken, var så nervös att jag tittade ner på pappret fast jag inte behövde det. och det blev inte bättre för att jag tittade ner på pappret, jag skakade nämligen så mycket att det var omöjligt att se vad det stod på pappret. men ja. det är okej. jag är sån.
    kommer sakna temaveckan. väldigt roligt har det varit och faktiskt så har jag nog inte... hm, det var väldigt bra helt enkelt, tack!

 
ett av våra omdömen - tack :']


adventure

adventure advnetures adventure bla bla bla, shit alltså, jag hatar verkligen det ordet nu. läser igenom mina talkort inför imorgon så jag inte är helt lost, men lära mig det gör jag ju inte och nervositeten kommer säkerligen att få mig att stirra ner i korten konstant, men men, så länge jag har lite koll på vad jag ska säga. och det har jag; adventures, adventure, search for adventures, adventure, during the adventure, more adventure adventure adventure ADVENTURE.

verkligen, anar inte hur många gånger jag säger det. och så hatar jag ordet characteristics - hakar upp mig på det jämt och hela tiden och suck. men men, who cares, egentligen, för gissa vem som fick mvgmatteBprovet  :D
                             ME ME ME
jag köpte segergodis och ringde till mamma - hur ofta händer det alltså? (det sistnämnda då)


temadag IV

idag blev vi klara. det var ju bara så att vi vart tvugna. och det gick, lite smågalet och det märktes att vi var en av grupperna som faktiskt lyckats lite - många skrek och grälade och klagade, några gjorde hela gruppens arbete ensam och några skippade att komma till skolan. vi har ändå delat upp det bra och ja, jobbat minst lika mycket. tror jag. och det blev bra också, tror jag. jag gillar gruppen! ska bara försöka komma ihåg lite vad jag ska säga, men det ska nog gå, har mina talkort så yesyes, det ska nog gå la braau :D

imorgon blirre redovisning!


[sick obsession]

the pic is oh so fake!

temadag III

jah, joh - vad att säga. idag har vi nog arbetat mer än igår och dagen innan dess, sammanlagt. men ja, det går nog frammåt, trots att hög musik spelades och slagsmålet som bröt ut gav mig extrem huvudvärk, men ja. det gick, jag överlevde. imorgon däremot, jag förstår inte skoldagen 08.20-16.50. alltså verkligen - hur tänker man. temaveckor brukade vara så mycker roligare förr men nej nej, så kan vi ju inte ha det - kul i skolan? hell no!
   haha, nej så tråkigt är det inte med skola, det är kinda' nice egentligen, är väl lite bortskämd med att ha det bättre bara så jag kär whine-style 24/7. stackars satar som behöver umgås med mig hela dagarna...

gott snack till temavecksgruppen i alla fall, like it alot!

däremot...
what's up med sne dragkedja? nej nej, visst okej jag är som jag är men jag gillar det inte, jag har inte sett någon som passar i det, det sitter liksom, inte rätt. man blir helt deformerad och ser extremt uppblåst ut, so what's up with the snea skurningen. den är inte klädsam, heller inte speciellt snygg - så varför?

what's up med att knyta skosnören runt benen? ballerinaskor okej, men annat? nej, va. det är väl okej om det är vitt på vitt, eller svart på svart (så att det inte syns) men stoppa då in knuten för helvete. det ser ju inte riktigt klokt ut. jag menar, varför? jag förstår inte!

ooh one last what's up - what's up with todays people? jäävla attityd på vissa håll alltså, tagga ner för helvete. det lönar sig inte att käfta emot en annan, snacka skit och sen strosa runt som om man var bättre än andra. nej nej, det duger bara inte. tröttsamt, slitet och jävligt tråkigt. kom igen, så jävla lame!


school gives me a headache


`time´`ticks´`by´

so long goodbye


/invi-invisible\


temadag II

idag har vi gjort typ, har vi gjort något? vi började dagen med filmkunskap - jag var nog ganska degig för jag började typiskt gråta tre gånger under lektionen - billy elliot är så bra. :']
   sen började mark twain fufflandet, fixade om min text ganska snabbt, sen så har jag typ inte gjort mer, jättedåligt. jagwictoria och anna åkte till stan och köpte godis, OM NOM NOM NOM :] men det vet nog det mest vettiga idag, tror jag. haha, nej men shit, när jag skriver det såhär svart på vitt känner jag verkligen hur dålig jag är. suck. imorgon blir det andra bullar - kanske?!
                                                                                    åh bullar...



efter skolan blev det ett par timmars stads-häng med anna och helen och ja, duvor och annat fint. gick från hardeberga, liiite vågat med nya skor. vid möllan tog jag av mig dem och gick barfota. OH MY GOD, JOHANNES HOLM VARNING! inte okej, inte okej. men det blödde, och ville verkligen inte bloda ner skorna mer än nödvändigt. sen åt jag middag, joggade en runda med mina fina fötter - STUPID





idag blev det dessutom några booth-pics med annapannaaaa, sjukt snygga om jag får säga det själv. se fler bilder i facebookalbumet just normal
                                  http://www.facebook.com/album.php?aid=59976&id=1249452301&l=3467bc57b8


temadag I

jah, då har den börjat, temaveckan med engelska författare som tema, typ. bra grupp, hamnade först i en helt annan men sen blev det lite byten och jag hamnade med anna och victoria (med enkel v) och wakar (wickar) + alexander som aldrig är i skolan, så tja, tror inte på det nej nej. och ja, mark twain var snyggare än shakespeare på senare dar men som sagt, vem vet vad mark twain har gjort - egentligen? men det ska nog gå, två hard work-work-dagar och sen sammanställning, det ska nog gå superbien, ahaa!

skönt att slippa "vanliga" lektioner, fast inte ens det gör vi helt, individuella val har vi ju dumt nog fortfarande. jobbigt, ännu längre dagar än annars då nämligen, så ja, temaveckor har både sina ljusa och mörka sidor.
   och btw, i'm in love with a picture, and i know that it could never be. but still i can't take my eyes of him. gosh, i'm lost.

sjukt skönt väder, legat i gräset med elli, andats frisk luft, köpt sommarskor, och ja - känns ganska vårigt, det luktar vår och knoppar och första vitsipporna igår och bah, jaaaaaah vår :]





sunny sunday *]

wake up in the morning feeling like E.T. 
   rester från när jag och terese lagade mat, det smetade jag glatt in i ansiktet. ganska mysigt faktiskt. och så kom jag på, efter sisådär fem-tio år att jag kan sätta i iPoden i min stereo istället för att flytta datorn till skrivbordet (min dator står nämligen 24/7 i sängen, nästan) och jag kände - hej hallå, jag ÄR korkad! 

idag har det varit en härlig söndag. jag har läst 100 blodiga sidor i låt den rätte komma in (läser lååångsamt, så lite stolt) och sen varit ute och tittat på vårtecken, med mapa' skuttat runt på ica, ätit god mat och la la laaaa, tittat på the dark knight och tjockat godis. :] dock så är jag sjuk i magen igen, så det blev ganska dåligt och ajg var tvungen att krypa ihop till en boll efter halva filmen och blunda bort allt. jag hatar alla mina fel, de är liksom delar av varandra, så hade ett försvunnit så hade säkert ett annat också. typiskt att jag jättefint har blivit lite glutenallergiker, tack för den liksom! :O

hm, något annat att tillägga? egentligen inte, jag hade säkert något viktigt, men jag har glömt det.
   sydde färdigt min tröja igår btw. på dagen, innan amanda och kick-ass. fin helg, inte alls mig men ändå fin.

jag lägger upp bild någon dag, den är inte så mycket till världen men den är fin, ändå liksom, tycker jag. :]


out of school *//


KICK ASS

ouw. lördag, mhmm, vi gillar biografen med amanda, ahaaa. riktigt bra dag och riktigt bra film och ja, amanda är helt enkelt riktigt jävla askalas. :D   PUSS ALLTSÅ!


aaron johnson är snygg!

there was this time...

alltid allting aldrig nånting
http://open.spotify.com/user/pandahellgren/playlist/4mJoUxbp8zsQjSdBc0OBJb



i will never forget.

ledig, på en torsdag?

jaadå, ledig hele dagen, helt värdelöst på en torsdag men vad tusan, jag fick en heldag med terese aka lalleballe, min klet och sanna leka-med-godis-papper-fantast. vi flummade nog mest, hon fick leka lite barn med mig, eftersom alla är så bra på att påpeka hur liten jag är. (erik skall sota för det, ahaa) så ja, fabulöös dag så att säga. :]
   när terese försvann sen så har jag inte gjort mer, bestämt film och delen anslag till svenskan, blev lättast så, tror jag nog. bra film, såg hela och åt massa godis. nu har jag ont i magen och känner mig som juno i 9'onde månaden. PUSS PÅ DET (not) men PUSS PÅ DAGEN, OHYES :D


OCH BTW


det finns fler, och fler kommer det att bli. snacka om världens roligaste tidsfördriv. tårarna bokstavligen droppade ut ur ögonen på mig, så mycket skrattade jag. helt sjukt vad kul man kan ha åt sig själva egentligen. hah, love it!
http://www.facebook.com/album.php?aid=59976&id=1249452301&l=3467bc57b8


and btw


single ladies

ibland undrar jag vad min syster sysselsätter sig med men hon fann filmen och jonas brothers in my heart, såhär har man då aldrig sett dem.



terese fann den här videon och tro mig, alla vill vara en "single lady"


plopp

dagen kan kissa på sig. men den hade sina stunder. korta, och så baslektionen på kvällen var självklart helt fantastiskt. PUSS. alltså verkligen, massor av fabulösa tankar/kramar/pussar till er. 
    som sagt, svacka i vardagen. inget att skriva om, mest tråkigt och onödigt deppigt, vi hoppar den biten och hoppas att jag snart vaknar upp.

jag. elli. alex.


.d.e.t.d.ä.r.l.o.v.e.t.

påsklov har det varit. jag är inte kristen så jag firar faktiskt inte det man kanske egentligen firar. jag firar mer, en början till våren, umgås med familjen och ja. ni vet, ha lov. jag har knappt suttit såhär vid datorn sen i onsdags då jag hade en tom dag, ganska skönt att ha det ibland. men ja. jag skrev faktiskt början av lovet. men vad hände sen? jo...



torsdag - chillade i kävlinge. mysigt, yes yes. kollade på film på kvällen tror jag och åt godis ^^

fredag -
jag körde mina föräldrar till dalby för att titta på konst, och sedan vidare till genarp till mormor och morfar. godis och påskmat och prat prat prat. sen tog jag bussen därifrån, till lund och hem till amanda. lite cider med henne och kotte och sedan spisen. det var kul, både dans och prat, det var liksom, ja mm. och så bra sällskap. PUSS

lördag -
hela förmiddagen hostade jag typ ut lungorna. sjukt jobbigt. men var ändå på häckeberga slott och tittade på konst. fina fina fotografier för 60.000 kr. HELL NO! på kvällen blev det degande med terese, kände mig lite elak att jag var så tråkig, men hon är ändå bäst och gjorde min kväll alldeles utmärkt. :]

söndag -
ni tror inte att jag lyckas sova på morgonen då jag inte ska sova?! somnade tidigt men låg vaken mellan typ 02.40 och 06.15 sen somnade jag om igen. LOL! så när jag såg att klockan var över nio sen så bah ofta. men jag hann med mitt liv trots allt. jag körde i regnet till ystad, min syster verkade inte alltför panikslagen att ha mig vid ratten. så det blev mycket konst idag, en riktig konstrunda - på riktigt liksom. sen blev det fika och mat hos farmor. mysigt. JAAAAH!

måndag - mamma och jag gick för första gången på väldigt länge (ma är fortfarande körd i benet) en liten runda, och ja, det var sisådär fint väder, det regnade ju sen på eftermiddagen men vi lyckades missa det. sen blev det lite plugg och så filmkväll (vilket vi verkligen har haft nästan varje kväll) men vi hade alltså söndagskväll idag istället. :]


6 april 2009

ja för ett år sen sa jag att jag älskade mitt liv. jag var full och hittade en oöppnad öl i stadsparkens blommor. men jag gjorde nog det. om man tänker efter. det var en jävligt bra tid, tror jag. eller så är det för att ingenting just nu känns sådär bra som det var då. jag älskade nog mitt liv då. inte bara på grund av ölen. eller kanske ändå, kanske söp jag bara bort problemen då precis som nu. bara att det inte riktigt fungerar längre...
     jag ska släcka. sova får vi se, det brukar komma så småningom, men ja. släcka och typ. tänka på något annat. puss v


RSS 2.0