att peppa




kristaller väller upp

jag sitter inte alls vid datorn längre. jag vet inte hur man gör.


julafton: jaaah, vi firade jul, såklart. hela familjen, farmor och annas daniel. kalle anka, lussebullar, glögg och pepparkakor, karl bertil jonsson och aladdin-askar, även TP-spelande och paketöppning, med en massa fina julrim och så all julmat förstås. det var en fin julafton, det var det. klart att den innehöll tårar, i hemlighet, i tystnad. annars fint. mamma och jag gick till kyrkan - midnattsmässa, hon var lite smålullig och hade jättekul åt sebastian och bengan (vad fan heter han?!) som satt med sina basstämmor bakom oss. wäy.


jaag fick:
Breathe Carolina - It's Classy Not Classic [CD]
en grymt önskad tunnika-t-shirt
TP-miniformat - Disney Pixar [spel]
Håkan Hellström Live på Peace and Love  [musik-DVD]
Livet är underbart [DVD]
handduk med leopardmönster
tallrik med bland annat en panda på
OC säsong 3 och 4
+ en tomteprydnad X)

(glömde jag något är det fan bara sjukt)

1. 2. 3.
4. 5.
6. 7.

bildförklaring:
1. julgranen som jag klätt ensam
2. random bild bara
3. nu tändas tusen juleljus?
4. julmat
5. julmat
6. sjukt fin och söt bild när anna och daniel dansar men HJÄLP i fönstret!
7. jultomten *host* pappa *host* nätlinne *host*

_____________________________________________________________

juldagen: hej hopp faderullan, släkten är på g. feffs och familjen, mormor och morfar, mats och sissi och så supersöta sara förstås! det är mysigt med släkten trots att den är så stökig och galen. feffs och jag kunde ta oss undan ett tag och prata, även sorgliga saker lyckades vi ta in och jag tror inte att jag klarar mig utan dig. julmat och paketutdelning fast i omvänd ordning. sedan dansade vi oss svettiga, irene stukade foten och mamma trillade ner för trappan. några tog sig hem men feffs och hennes familj stannade, det vart partaj och vi somnade lite innan fem.

"ALZHEIMERS! hon går i min klass!"

jag fick:
chokladkaffe och supersnygga örhängen - svåra som fan att förklara (kommer bild)
HM presentkort
Carlings presentkort x2
4 st. nagellack
The Nightmare Before Christmas [DVD]
What's Eating Gilbert Grape [DVD]
Chocolate [DVD]
Veronica Maggio - och vinnaren är...
Jonathan Johansson - En hand i himlen
och en chokladklubba såklart :)

1. 2. 3.
4. 5. 6.
7. 8. 9.


bildförklaring:
1. mats och sissi (masi) tittar i gubbkalendern (!?)
2. feffs och jag som dansar till mariah carey
3. släkt under paketutdelning
4. anna varm i tomtekläder
5. daniel
6. storebror
7. vid middagsbordet
8. alla lyckades typ vända bort huvudet igen ><
9. julpuss



se bilden större ->

_____________________________________________________________

annandag jul: alla vaknar bakfulla? haha, jag gick upp sent, typ halv tolv och då var bara mamma och pappa uppe, vi åt frukost och tittade i mammas gamla fotoalbum. älskade gamla foton. helt fantastiskt. blir så glad. mamma hade två kompisar, två av hennes bästa. båda var väldigt lika, även i namnen amanda och kriss. jag blev glad. och ja, dessa vackra minnen. fantastsikt. det blev en lugn dag och trots att jag var sur och tvär på grund av magen så stannade feffs då hennes familj åkte hemmåt. det värmde. kvällen bestod av sjätte sinnet, mirrors, slutet av förtrollad och super 8. godis, popcorn och glass också såklart. jag däckade ganska hårt sen, jag han inte ens tänka en tanke, och jag vet att det är själviskt mot min övernattare men det kändes bra. att bara somna liksom, mitt huvud hade inte orkat tänka något, jag ville inte tänka. puss.

söndag: jag var uppe tidigt, jag var så hungrig. läskigt. och ja, dagen blev film och tv och tja, knäcka nötter och tja, chilla. inte säga så mycket. jag klarade mig ganska bra ändå. ord behövs inte alltid. men nästa gång ska jag säga mer. men allt är så upp och ner. och jag vet att du förstår.
   det var faktiskt riktigt hemskt i bilen hem, jag önskar jag hade sagt något bra, men det gjorde jag aldrig. och kvällen utvecklade sig så som att vi tittade på någon film, som jag inte vet vad den hette och jag åt godis och drack te och kände mig klämd, trött och uttjatad.

måndag: shop-a-long med storebror i malmööe. älsklingsbror och jag for till malmö och jag införskaffade mig i alla fall kinamat i magen OCH ett bar übergulliga jeans. och kvällen blev också helt jättebra, träffade amanda, josse, sara, emma, natti, oskar och sandra. och en del på vägen. vi satt först och... tja, vi spelade spel, alltså egentligen gjorde vi ju inte så mycket, men det krävs bara bra människor för att jag ska bli glad. så, ja. det var bra.

tisdag: upp och ta spruta, JÄTTEKUL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111ett11en) not, ont! men tredje sprutan mot livmoderhalscansercplångtord i alla fall. sen blev det entré med mamma, träffade frida (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) helt sjukt, blev helt chockad. typ. wow. shoppade upp mitt presentkort kan jag ju säga, på carlings, blev älsklingsskjortan och sen hittade jag lite mer, vi gillar det. blev dock lite väl mycket på slutet. men ja, lite väl många timmar ohyes.

onsdag: gud, det är idag. jag har inte gjort ett skit, tackade nej till fika med amanda för att sitta och vänta på en daniel som aldrig hörde av sig vilket han igår sa att han skulle, och bror åkte hem förstås. jag vet inte, det har varit en typiskt... jag vet inte riktigt, det är så mycket. tankar och kiss i huvudet, skvalpar runt om vartannat. det gör ont. vem kan tro på evig kärlek, vem kan tro på det nu? feffs, jag tänker så mycket på dig och hur du har det, jag vet inte precis hur du känner, men jag älskar dig i vilket fall.


jul slut och gonatt

nu är julhelgen över. kusinen åkte idag. jag ska sova nu. skriver mer en annan gång. orkar inte datorn dock. värdelöst. slick ♥


julafton imorgon

jullovet har hitintills, ja sen måndag inte varit mycket till världen. jag som skulle så mycket. men men, en dag, just måndag var nog det finaste på ganska jättelångtid, eller ja, jag menar, det var mysigt. hela dagen liksom. puss på sånt, ohyes!

för i måndags var jag i lund med kriss och amanda, vi lekte i snön och hade oss, sjukt mysigt var det. älska. och sen var jag hemma typ en halvtimme och sen var jag ute i snön igen, fast i sandby och med henrik den här gången. ALLTSÅ, typ bästa heldagen på länge. (ibland kan ju kvällen vara väldigt bra, eller bara morgonen)

1. 2. 3.
4. 5. 6. 7.


1. två nyförlovade, glada vänner
2. älskade kriss och amanda
3. a.a.k. ♥
4. kriss babe
5. amanda shy
6. jag happyshy
7. my lovely ones


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

tisdag: var i stan i några omgångar, hämtade alex på stationen. TJO :D
onsdag (idag): farmor har anlänt, jag har dammsugat och även idag varit och farit i sökandet på ål. blää.

imorgon: julafton, shit. borde gå å lägga mig nu, kan ju inte vara vaken efter tolvslaget, då är det ju liksom, jul... sabbar man ju stämningen, och det vill man ju inte göra ^^


fjärde advent (!!!!!!!)

shit, redan? vart tog tiden vägen? jag har ingen aning men jag är jävligt trött på allt tjat hemma, skönt att mamma jobbar lite denna veckan. jag blir så jävla irriterad. gud. suck. kiss och mos.

annars har det inte hänt så värst mycket idag, det är söndag liksom. visst jag har gått över en mil, mitt hår frös till is och jag har bakat pepparkakor och fixat lite annat inför julen. tagit hela dagen, förutom godisstunden med änglar och demoner nu ikväll.


ja nä. imorgon blirre staun antar jag, fantastiskt. snart julafton, kalle anka och mys. PUSS ♥

btw, sjukt onödigt inlägg. jag kan ju lägga till något knäppt, typ, att jag "klämde" en "por" (stavning?!) på örat och det blev värsta crazy fetegrejen alltså, och varje gång jag petar på den nu, börjar det blöda så in i helvete. och tydligen så förblöder man lättare när det är kallt, det lärde oskar mig idag. det hade med något att göra, ett ord som jag aldrig hört men som jag är övertygad om att han stavade fel på, han är inget ljushuvud den där (a)



foto: Maja
random redigering: jag


lalleballe is in tha house!

oohw, förutom att jag nästan svimmade så var kvällen helt jättemys. min lilla terese har jag banne mig saknat. vi såg på hot rod och åt en chipspåse och popcorn, pratade och chillade. det krävs inte så mycket, att bara se henne var ju liksom guld värt. ♥


bara för att XD


bara för att dansen är bäst


bara för att detta är bäst av allt!


mina vinterskor läcker

kan ni tänka er, sjukt värdelöst med vinterskor som inte tål snö. sinnessjukt illa. så tja, jag får köpa nya. snön är ju här, det är sjukt mycket också, överallt. halkade typ miljoner gånger när jag skulle ut från daniel till bilen i "morse" (typ ett), ofta det var max tjugo meter och jag halkade verkligen hela tiden! lawl.



igår var det skolavslutning. nästan samma uppträdanden som förra året ungefär, lika mysigt för det! :) dock ingen resa till götet på eftermiddagen i år, lite sorgligt faktiskt, men men. istället blev det fnurra runt med blöta strumpor och en godispåse i fickan tillsammans med naomi. vi blev båda godkända på matteprovet så det blir fantamig omprov! VG ska man ha! :D

frös så jag skakade när jag kom hem, tjockade lussebullar och såg på yesman. senare på kvällen åkte jag alltså till dalby och mös hos danne! ♥




nu sitter jag och lyssnar på julmusik och ikväll blir det terese som äntligen kommit hem!


allt hemskt händer till jul

 

eller? kommentaren jag fick igår bekreftade att inte bara jag har ett helvete just nu. det är inte okej. INTE OKEJ! åt helvete med himlen...

idag har varit sista skoldagen, två prov varav det första (mediekunskap) var sjukt överflum och alla satt och tja, flumma ihop en egen tv-kanal. prov nummer två var matte B och efter ca 10 minuter gav de flesta upp och insåg att de inte kunde det och lämnade in prov med streck, blommor och annat kludd. däremellan spelade vi TP på textlektionen, och drack glögg och åt pepparkakor. mysigt, javisst!

 

hemskt att säga hejdå dock, och god jul. vadå jul? vart kom den ifrån? ._.

imorgon ärre frivillig julavslutning på star hotel, jag ska dit men inte många andra som ska. slut på skolan för ett tag. ganska skönt att slippa känna sig genomskinlig varje dag fram över i alla fall, jag klarar mig, det gör jag alltid med det är jobbigt ändå.

ska nog sova nu, känns som om jag förtjänar det! :D

btw kom det kaffe ur bläckpennan jag tappade i muggen häromdagen, jag tyckte verkligen det var kul också. tss :)

 


länge leve parken

inget jätteskoj idag. eller jo ja jo. det var kul, men det hände nog ingenting jättespeciellt. vi såg oliver twist och åt chokladbollar - eller ja, det var ungefär det vettigaste idag. sen inhandlade jag de sista julklapparna. toppen :D

för övrigt, kliar det på min rygg, mamma bråkar (som vanligt) och jag somnar snart.


jag bryr mig inte om "det blir bättre framöver", för jag vill må bra nu!

 

________________


jag har tappat tron på orden. det du säger bleknar bort. bara en känsla.

och så dampar vi lite till

trött på allt, men ska man vara postiviv så ska man. därför tänker jag göra något åt de som gör mitt liv negativt. tjopp.


tappade bläckpennan i kaffet. stress? oro? elelr av ren klumpighet?

idag har jag gått i skolan. eller ja, gått och gått. strövat, slasat. hur som helst, lärarna älskar mig, har haft kul, onödiga lektioner. flumma upp och ner och hit och dit och sen så blir det bara mer. nej men, nästan. studion med maja också, väldigt intressant. wohoooew, det får vi se ltie bilder på någon dag. (om nu bilduppladdningsfunktionen skulle vilja fungera)

såg klart funny games, tänkte plugga men backade och satt och åt godis istället. mums :)


trumpnos

lördagsnatten var fin. ganska mysig och lugn och ja, som en natt i biosalongen ska vara, och filmerna var faktiskt absolut inte att klaga på. Old Dogs, Sin Nombre och Snabba Cash. puss.

kom hem vid halv åtta, sov till halv elva. och så började julstöket. (stök i sammanhanget har innebörden mys) anna och hennes daniel kom över och det bakades och klistrade och klipptes och skrattades och annat trevligt. lussefika och sen beställde vi pizza till middag, MUMS!

    

självklart blev det en riktig söndagskväll på det hela också, godis och film. pappa fastnade dock vid wallander så jag och mamma började titta på Funny Games, ohyeas, me like! men vi tittade inte klart eftersom jag tyckte att jag borde sova!


 

årets pepparkaks-"hus"

loco commotion

idag har det ännu inte hänt så mycket. eller ja jo, daniel var ju i min säng när jag vaknade, precis som för en vecka sen. hjälp mig innan jag blir vänjer mig vid honom.

sen har jag bara typ ätit, slått in paket, sjungit och skrikit jättemycket eftersom föräldrarna for iväg. mwiahiwhaiwh. det lät säkert jättefint *nöjd*

nu ska jag titta på julkalendern (snart) och sen ska jag försöka få mina föräldrar att laga den jävla ullgrytan och sen kommer lillie och sen blir det lucia movie night. tjoho.



ni hjälper mig att leva igen.



torsdag

borde, måste, tar det sen. vad ska det bli av mig?

Dagens tillstånd: relativt stabilt
Dagens humör: upp&ner, typiskt oförstådd bakfull tonåring
Dagens klädsel: mjuka lena leggins, cookiemonster t-shirt, converse, adidas tjocktröja
Dagens frisyr: utsläppt bara allmänt jätte som vanligt
Dagens planer: var att överleva dagen (YES I DID IT) och egentligen plugga (NO I FAILED) nu ska jag sova
Dagens önskan: att allt bara blev till något bra
Dagens fundering: vad ska det bli av mig?
Dagens materiella vill ha: fler tavelramar, vill jag ha, just idag.
Dagens stressmoment: skolan
Dagens nedräkning: daniel imorgon
Dagens roligaste: hm, kan ha varit att trycka in ansiktet vid kopiatorn med naomi kan tänkas :]
Dagens textrad: "take me in, and throw out my heart and get a new one"
Dagens låt: starry eyed - ellie goulding
Dagens mitt liv som film: jag är fan johan i hata göteborg just nu, så jävla feg och värdelöst liten.

- nä vi gick o la oss vid fem typ.
- vadå, hade ni fest eller?
- ja, efterfest, dans och så...
- få inte några dåliga vanor med anna nu, festa mitt i veckan, pff...

mamma, stackars lilla mamma.

pepp fest och detektivbyrån

onsdag:

. dagen i sig var väl ingenting att hurra för, eller var den det? jag minns inte. igår.

. eftermiddag så var det ganska jättefantastiskt att fotograferas med amanda, fy fan vad kul det var, WOW! i love you i love you i love you

. det bleb kväll och direkt till smålands och hej min fina, älskade syster, prata och vimmelvin, lite dans och lemmeltåg, och jag hela dagen varit så låg, spann direkt igång med din peppande röst som drar mig uppåt igen.


jag förblödde på vägen. nej, men mitt skoskav söndrade och anna skapade ett fantastiskt vackert plåster till mig!
i feel you fucked.



sen dansade vi en stund, så kom det fyra män, robin, robin, john/olle sarri wannaB (?) och öh, saywhoooot (??????) och vi drack lite mer vin och pratade, sen sen seeeeeeeeeen, blev det detektivbyrån för heeela slanten :D


oerhört bra bild, we loooove mobilkameror!

efter konserten sa man hej hallååååå till people in the world, hoppade ut från mejeriet, klättrade i byggnadsställningar, skrek, hoppade, dansade på gator och torg. sen var vi hemma i lägenheten igen, plötsligt, och då blev det efterest, eller ja, galenskap. vi gillart. dans dans dans dans det var bara dans dans dans. och pepp, och söndertrampad fot här, och en däckad man där. trevligt. runt halv fem var männen borta och anna och jag lagade mat, borstade tänderna och gick och la oss. puss på en fantastisk kväll. INTE OKEJ att snusk-pelle blev bortrövad som halsduk (?!?!??!?!?!)



vad mer att säga? FAN-TASTISKT! ♥


godmorgon

hallå hallå, förlåt att jag missat det fär med att skriva de två senaste dagarna, det händer inte så mycket. skola är som det alltid ha varit, och jag som hoppats på förändring. förutom att matteprovet inte är denna torsdag utan nästa torsdag är ju dock fantastiskt.

nu tittar jag på julkalendern, tror jag har packat ner alla nödvändigheter tills ikväll - DETEKTIVBYRÅN! :D (ska sova hos systeryster ikväll, mysigt) men innan dess blir det fotograferas med min snygging amanda.



jag har sovit för lite de senaste nätterna trots att jag sovit mer än vanligt, skumt. och nu ja, sitter jag här med min avskedsgåva från PoG, fruktansvärt vacker är den, ska fotografera den imorgon, och tja. jag saknar det.


andra advent

ganska lugn söndag, varit i k-stad heeele dagen och firat min pälsklings feffs som fyller år på tisdag. massor av grattis, bästaste du ♥

kom hem lagom till den för övrigt ganska barnsliga julkalendern och drack lite glögg. sen började vi titta på en jättefjantig film, fool's gold. ganska underhållande. men a, för mycket godis igen, happy time.


borde sova, ska sova, skola imorgon, omg. orkar inte, vill inte. döda mig här och nu. ge mig mer praktik. miss it like hell.

 
epic oldpic.


lördag

att vakna bredvid danne var nog. nä jag vet inte, skumt. hur som. skit samma. säger inte mycket, men söt pojk. 

gick en mil, pratade och pratade om PoG, märkte att mamma stängde av öronen, förstår henne. jag klarar nog inte av att bra saker händer mig. i can go on for hours.

KRISS idag, springa runt på stan och fika med kriss, fy fan vad glad man blir av dig snygging! (bilden)









kom hem, ganska lugn och glad och trött. lyssnade på musik, sen åt vi chili con carne, och sen har jag tittat op yellow submarine och ätit glass - gott gott gott gott :']


ON STAGE - Malmö Arena

sen bar det av... amandas syster körde amanda och mig till dalby där vi tog malmöbussen som passerar staffanstorp för att marcus skulle ha följe med oss också då japp. och ja, i malmö tog vi taxi ut till arenan och utan något krångel kom vi in och fann våra vänner, drack lite för många fördrinkar och fy fan vad roligt det är att se alla onyktra, speciellt surgubben själv!

vi förflyttade oss och utan att slösa drinkbiljetter så hade jag ett glas vin i handen tack vare patrik faktiskt (!!!)  och minglade runt, blev uppvisad som "den bästa praktikanten någonsin" av annso och ja, pratade allvar med dan och micke, hamnade i helt fel sällskap* och svängde runt lite med kaninen som erkände att han hade börjat gilla mig, "när man har vant sig liksom"

 




väl i/på arenan sådär, showen var bra och jag satt bredvid magnus (den döve mannen) vilket jag först var lite rädd över, men det gick jättebra och vi är så hårt bästisar nu (nöjd) men andra hälften av uppträdandet så stod man ju mest i trappen och klappade och dansade med alla. eller så gick man ut i korridoren och kelade lite med helt fel sällskap*

 
* FEL SÄLLSKAP, ERROR, FEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!
(dock snygg, söt och bra på att kyssas, MEN DÄRFÖR, FEL SÄLLSKAP)



Efter det där blev det dansa dansa dansa med alla favoriter, med clabbe som DJ! (omg, gubbe) men kul var det och man märker att man är tjej, singel och liten, ser oskyldig ut när ett x-antal män är fett på. jag skryter inte, för alla män är inte helt okej snygga och ska jag vara seriös var vissa sjukt obehagliga. kanin-micke räddade mig flera gånger dock, genom att ta mig om magen och göra en snurr med mig. kände mig väldigt liten just då, men wtf! ♥

 michael kanin, du är verkligen räddaren i nöden

sen var ju faktiskt daniel där också. och plötligt befann han sig framför mig. väldigt nära, väldigt på och tjoh. fyra veckors dregglande - det var totally värt det. reauwr.

dock inte okej att ALLA, höll på med det sen, men jaja. jag klarar mig.

allt tog slut lite väl fort. och efter lite förlängd tid pga borttappandet av min tröja och amandas kavaj var alla borta, så tog vi (amanda, jag, michael, marcus, johan och daniel) en taxi till lund, jag vet inte hur det gick till men daniel och jag var plötsligt hemma hos mig, i min säng and dot dot dot....


fredag för fix

efter en mindre jobbig arbetsdag var jag ganska ledsen. försökte peppa men det var svårt när jag visste att det var min sista dag. annso var ledig och suss också, så jag hjälpte kerstin med paket och bodil med att slå in krukor. jag gick vid tolvtiden, bad bodil att ställa fram kakan som jag bakade igår.

BTW, satt inte vid datorn igår, hade ingen lust. alls faktiskt. palla.

anyway. åt för mycket lunch, erkänner att jag tröståt pga sorgen att lämna PoG. tss. kanske inte riktigt, men nästan. efter några timmar, men lite väl tidigt ändå började jag fixa inför kvällen. on stage malmö arena. med mina älskade arbetskamrater. finast.



   


nåt sånt här såg jag ut efter det. sminket alltså...



dag 19

jag skiter i om det inte är dag nitton för nu nu NUUUUU är jag glad och pepp och fy fan vad lite (myyycket myyycket) mat kan göra (ratatouille + röstat bröd + gryyymt mycket jordnötssmör + muffins). OCH EN BILJETT TILL IMORGON, JAG ÄLSKAR POG, FATTAR NI?! ♥


dag 19 (?)

usch vad förvirrande det blir när man inte skriver varje dag. nästsista dagen, jag är trött och sur och allt är bara fucked up. inte på jobbet, utaan i mitt huvud och det suger verkligen dase.

idag har jag inte gjort så mycket. packat färdigt alla 64 paket eller vad det var. fått en avskedspresent, min favoritljusstake. älska det! men nu ska jag sova lite på skrivbordet. puss!


rubrik:

praktiken har varit bra idag. jag kommer sakna den så in i helvete. fatta det. men sommarjobb är sååå hårt kirrat (typ). fixat till hemsidan en del idag, och så har jag slått in paket. och ja jo, varit på nova en sväng. allt är så bra, och fantastiskt.

när jag kom hem kände jag mig mammig och gick och handlade, sen bakade jag och sedan strök jag. då kom mamma hem också, tänk att tre dagar kan göra så mycket med en människa. hö hö. skoja, det blev två avsnitt av ugly betty och imorgon ska jag upp tidigt och se adventskalendern tänkte jag, så nu ska jag sova typ.




dagens musikvideo (egentligen gårdagens)


fullsmockad tisdag (!?)

för att jag har gulligaste linnet ever. ♥
                                              ↓
idag
har jag, praktiserat. shit. vill inte sluta, det är så kul. dock gick jag på lunch 13.15, typ en timme senare än vanligt nästan, bara för att hinna klart med en grej som var tvungen att bli klar. men det var kul. och så har marcus märkt att jag är kittlig, jättekul. ha ha.

sen kom jag hem vid kvart över fyra, förvirrad. springer lite. duscha. laga mat. inse att jag inte orkade gå till ica och handla (fixar imorgon) och sen cykla till barnvakt. tre saker och det tog hela dagen. helt sjukt. men ja, jo. det löser sig, plugga får jag göra en annan gång.

dock INTE OKEJ, att jag tappade ett läxpapper på vägen till barnvakt och sen hittar jag det tre timmar senare. okej om jag tappar det, kan jag alltid skylla på nåt, men att jag hittar det igen. suck. beviset på att INGET händer i sandby. och mina 210 kr jag tjänade ska jag ge till mamma, eftersom jag är skyldig henne en del. men men. happhapp. puss och allt det där. 


 







 


freakshow


bilderna från hippiekalazet 28-29/11-09

 
min fina ritade yellow submarine, folk såg att det var den :]

hippiefestens alla fina bilder kommer här nedan, bara att trycka på dem för att få den större. 

    
   
    
            
    
          

RSS 2.0