i'm still alive

TRO DET ELLER EJ, MEN JAG LEVER! (efter att dennis bjöd mig på shots kan man nämligen vara mindre säker)

jag vet, det är mer än en vecka, nästan två veckor sen jag skrev, men egentligen undrar jag vem som bryr sig ?!?!

jag tar den tråkiga delen först, för det är väl bäst med dåliga nyheter före goda. inte för att detta gäller några nyheter alls men ni förstår principen. Principen däremot stavas inte alls så och är inte ens med på windows word office lalala. bara så att ni vet.

förra veckan v7 (alltså inte denna, lovveckan) så var allt upp och ner med tanke på pelles väldigt plötsliga bortryckning. jag fyllde upp mina dagar så gott det gick, men jag tror nog att jag gick och drog ner mig i mina tankar lite väl mycket, jag ber om ursäkt för inblandade och tackar för stödet, you rules! 
   fredagen den veckan var däremot ganska amazing, efter skolan satt jag, elli och amanda kvar en timme i klassrummet och pratade. det var helt galet skönt, liksom. sen fortdatte jag och amanda oss in till lund och köpte godis tillsammans med mumsig chailatte och lite sånger om ditten och datten och någon som missmatchade sina kläder. på kvällen blev det spisen med amanda/polski, plus andra, och ett stycke uppätning. han åt verkligen upp mig (!!!!!!!!!!) men träffade andra trevliga personer och kissade i en dörröppning. WUUUNDERBARA FREDAA
   på lördagen gjorde jag sedan ingenting och på söndagen åkte var vi hos farmor och hälsade på. mysigt. :)




hwasser och amanda, innan musikdirekt tror jag. de får beteckna spisen 19.01.2010


hey amanda

helt okej dag. liksom. allt är ju inte jättepepp men det går, kan inte stoppa upp att leva. så tack för allas stöd, ni äger ♥ 

inget att tillägga, förutom att klåååooorvatten är något jag är allergisk mot. alldeles rödflammig nu, jävla högevall alltså! haha, nej men verkligen har inte gjort något idag. har inget att berätta, internet började fungera typ, precis. så jag säger bara en sak...


pelle ♥// vila i frid


alla hjärtans dag?!

mja, en onödig dag om man inte har någon speciell att fira med. och det har jag ju inte. förutom fmailjen. spenderat hela dagen med dem faktiskt, ja och bror slog verkligen mapa i med andra ord några gånger, vi äger, ahaaa! annars har vi inte gjort så mycket, ätit middag förstås, nu ska vi se på film och äta godis - söndag ni vet.

de blev i alla fall glada för presenter.
Alex - vindruvor
Ma - m&m's
Pa - sån, anthon berg marsipan grej (hans favorit helt enkelt)

jag gillar att ge, men jag önskar att jag fick fira denna dagen med en pojke, en ikke släkting alltså. det är mysigt med familjen, och jag tycker ändå dagen i sig är knäpp. varför ska man bara bry sig om sina hjärtevänner en endaste dag? helt idiotiskt, de ska väl betyda lika mycket varenda dag, eller?

anyway, pew pew!


de e la gôtt

idag, söndag har jag lärt mig att ett visst antal göteborska ord inte stavas med ett vanligt ö, utan ett ô. notera!

jah, åh varför
har inte jag skrivit nu, på hela helgen - det är faktiskt då det egentligen händer något värt att skriva om. och därför;

fredag: skola såklart, svenskaprov som kändes askalasbraa :D (fast jag vet inte, känns det bra kanske det har gått åt skogen) och sen efter skolan så blev det stan med kila, alex och elli - lovely lovely! sånt gillas!
   på kvällen blev det först frysa häcken av sig och dö på viggos. fyra av oss kastades ut, och stack hem. vi satt kvar en liten stund, amanda, kotte, slakis, deras kompis och jag - käka på bk och sedan till spisen. 18gräns såklart, men jo visst, vakterna kommer inte förän senare och jag kom in alldeles utan problem och lyckades vara där heeela kvällen. sjukt braau. väl inne kollade de ju inte lägg då man köpte öl så he-he-heeej en jävla massa öl, åh dans, åh skratt, kramar och kyssar. ludvig och dojjan, oh yes me like! - kom hem me sista bussen, däckade hårt.



lördag: asballepigg alltså (host). men upp och hoppa, gå sexan i skrylle, in till malmö och köpa objektiv, ka-ching! eller nej vänta, ka-chong, eftersom jag pundade ut med över 4000 kr. men det var det säkert värt. jag ville dock sova typ hela tiden, så jäääävla trött! hahaha, men sen blev det chill mitt på dagen, men fix fix och iväg på 50års-firande. bjärred hej, fulla människor hej, full amanda hej, dansa dansa dansa. sjukt kul med vuxna människor. speciellt mina bordskavaljeer. så fantastiskt. lite felplacerad är man ju bland alla 40+ men vad fan, jag hade sjukt kul och Staffan vill jag ju fan fira, min fantastiskt roliga gudfader :] 
   återigen, hemma halv tre, full, däckade hårt.

söndag [idag]: amen ännu piggare, klockan sju - VEM FAN VAKNAR KLOCKAN SJU PÅ EN SÖNDAG NÄR MAN INTE SOVIT PÅ EN VECKA?!  suck my dick. men anyway. gått nån mil, dog dock, fikat alla hjärtan dags fika, och snart ska det spelas spel och sådär. mys. :)

btw, såg klart på Australia i morse, jag grät sönder. WIKTIGT BWA FILM!


panda skapar trend *//


plugga

ja. igår fungerade det ej att logga in - men jag pluggade. igår gick det men är trött och lite smått störd efter att ha letat bilder på döda burmeser, lite illamåeende, hemskt att sånt kan hände. det måste få ett slut. så ja, matte tänkte jag plugga, det gick inte, pluggade lite svenska men annars tja, kom ju inte hem förän halv sex och då lagade jag mat. mums, det var så jävla gott, fett hungrig. men tja. jaja, ska väl sovelisova nu, eller nja, läsa först kanske, läxa och lite engelsk-bok-trams-lalalaaaaa.
   hade faktiskt tänkt att skriva något lite mer på riktigt, och inte typ "hej, idag har jag bajsat" - som alla de där riktiga, kända bloggarna. nej jag tänkte skriva något mer seriöst, men jag vill sova. imorgon kanske jag skriver om allt jag verkligen hatar just nu. för det är lite mer än bara dagens händelser, öh... aja, hål i tröjan - me like!


still fallin'

vaknade på fel sida, med alldeles för mycket utebliven sömn på ögonlocken. det suger dase. men efter en god frukost med ett stoooooort glas o'boy så blev det lite bättre. och jag blev ganska pepp och glad över min jätte oversized skjorta från gina :)
   ingen verkade pepp på skola och det dåliga humöret i klassen smittade i sina stunder, danskan flöt på (och då menar jag lektionstiden och inte språket) - gjorde inte mycket kan man ju påstå. engelskan kom som en chock, "redovisning, whuuthfuuu?" men att flumma är ett säkert kort, så att börja nynna på mambo no. 5 gjorde nog det hela lite mer lättsammare, klassen skrattade i alla fall. trist att vara klassens clown, men man kan ju inte vara något man inte är, right?
   efter en god ratatouille till lunch satt vi en svensklektion och lyssnade på dialekter - sjukt onödigt, men ja vafan, och så en fotolektion. jag gjorde inte ett skiiiiiiiiiiit, tråkigt eftersom jag gillar lektionen men var trött och trots medtagen mums-macka drog det inte upp mig, men det ska jag lösa nästa gång. 

sen, vid halv sex eller nåt - bah mmmh, plugga? NÄ! en hel eftermiddag att bara vara. musik, andra avenyn och ett avsnitt av merlin + påbörjat pyssleri med maskinen-tröjan :)

och så godis såklart...


peggy sue, la la laaa la lalala

visst är väll brolle jr lite väl snygg för sitt eget bästa, speciellt att han minst en gång varannan textrad lyfter på ögonbrynen. och hans förvånade min när han fick hela malmö arena att sjunga "sjörövar fabbe" var helt underbar. "jag har alltid velat göra sådär..."

men, historien var tunn - men vad ska man skriva om en man som hade en ca. två-årig karriär? det är svårt att göra en livshistoria mer än vad den är utan att ljuga, så det kan man knappast klaga på. så därför, tackar jag för att jag fick uppleva denna fantastiska musikupplevelse, trots att det kändes mer som en konsert med brolle än en musikal - men vem bryr sig när brolle står och sjunger de fantastiska buddy holly låtarna med en röst som bara får en att vilja slänga sig upp på scen, in i hans armar.

annars, i övrigt pratar brolle faktiskt lite som karaktären pelle svanslös, lite så faktiskt. fjantigt men samtidigt otroligt bedårande, mjauw!


nyhetsmorgon - man fick varken fotografera eller filma, en del gjorde det ändå, men det blir ett lagligt klipp i alla fall :]

helgen var alltså bra, gick snabbt som attans dock, och mest slösade jag bort timmar hit och timmar dit. men samtidigt;

fredags: viggos
lördags: folk + äta fin middag + brolle + mycket skratt och femte elementet med bror och daniella
söndags: vakna 06.20 (!!!) städa lite + vinka av gestur vid tio + chilla lite + nova lund + filmkväll med godis

och en väldigt (för mig) intressant händelse med denna dagen är att jag på morgonen säger hejdå till irene och daniella, två fjärdedelar av familjen hellgren-andersson, you know - cousins! och så på nova så träffar jag ännu en fjärdedel, nämligen feffs, som åkte från k-stad till lund bara för nova - FETT ONÖDIGT (a) (men vi gillar henne ändå. hon har alzhemers och går i min klass)

idétorka //ge mig en kanin*


tiredashell

oh med den här bilden vill jag typ säga; "jag orkar inte, jag är trött, jag ska försöka sova nu, jag skriver om brolle holly och allt annat shieet imorgonkväll. pux'


ofta brolle är snygg


toonight'

idag har jag inte gjort ett piss, mest kommit på att jag oh my gooosh ogillar min kropp - men men! tonight it is...


v-v-viggos!

och vi börjar fredagen med en fånig video om dialekter, skoj och så. dock blev jag jättemedveten om min egen odialekt, jag har ju ingen, den är, blandad och oidentifierad. men ändå, ganska lugn och chill lektion, sen kom ju engelskprovet. det flöt jag igenom jättesnabbt eftersom jag konstaterade att jag inte ens skulle kunna göra sista uppgiften pga. slarvigt pluggande, mwihihi :]
   en haklvtimmes mediakunskap så försvann man i snön mot UM. efter ett nytt recept och ett "nä det blir inga bäbisar" så gick vi mot stan igen. jag och naomi. letade efter tryckpapper, nere på kjell och company till och med! men nej, inget sådant idag. istället köpte jag en tjocktröja och godis, tog bussen hem - åt middag, åkte in till lund igen. det blev öl, snus och mys på viggos tillsammans med snyggingarna  amanda, sandra, tanyazizzie och även lite sällskap av slakis, kotte och deras vän! det var kallt men vi höll oss ändå glada ett bra tag och sandras dans gjorde allt lite lättare och roligare, right? haha, chill mysfredag? yes indeed. att komma hem till tre fyllon var mindre kul, men jag flydde in på rummet och somnade ganska fort. :) 


loving cookies *//

oooh, nu är jag seg. fatta engelska gör en så jäävla onödigt seg. plus att jag har ont i magen och skrubbade mitt ansikte precis, jätteont gjorde det. haha. stackars mig, va? HA!

nej va, neeeh. jag är grymt seg, imorgon har jag typ engelskprov. jag har försökt att läsa texten men ögonen dras åt ett annat håll hela tiden så plugga? - nä, överskattat.
   idag har varit en chillbanandag, första lektionen som alltid - ingenting vettigt gjort (sorry, lovar att arbeta nästa gång, kanske) och så textlektion utan lärare (!!!) hur ofta händer det att jörgen är sjuk? men det blev kakkalas och sjungande för den numera 18'åriga jessica, och allmänt skoj. härligt :) mattelektionen var sär, fattade inte mycket, mamma hämtade mig kvart över och vi drack kaffe och sen har jag "pluggat" legat och stirrat och tänkt i min säng. toppendag, ätit popcorn har jag också gjort btw.

baka kaka



myloveboy'


lessons are pretty worthless


monotov

allting är ganska liksom, samma likadant hela tiden. det händer ingenting. eller jo, idag har varit en bra dag men i måndags slutade man sent och en timme hemma, sen in till lund igen, musikdirekt (kommer kanske någon bild)  och i tisdags (igår) stack jag direkt efter skolan för att vara barnvakt åt mina små underbarn och kom hem mitt i snöstormen efter en kämpig väg, vid nio på kvällen. och sen var jag ganska död. och så min mage på det, äsch, det har varit en dålig vecka, tills idag...

för det första, okej, röntgas klockan åtta var ganska onödigt, men men. det var ingenting oundvikligt. sen kom jag först till skolan av klasskamraterna ändå, tyckte jag läskigt, men jag gick runt och knaprade på en morot och tja, när lektionen började var vi fyra i klassen, plus eva. sen kom tre till, och skorpor och saft plockade vår söta lärare fram. så gulligt! :)
   jag och naomi redovisade i alla fall om kroppsspråket, klassen körde drop-in under lektionen men det gick bra ändå, helt improviserat men det gick bra ändå, tror jag nog och roligt var det! så den lektionen var ganska chill och vintermysig.
   andra lektionen gjorde jag inte mycket, dåligt jag vet men samhäll/mediakunskap är alltså pain in the ass, right? så det blev mest facebook, spela spel och sådär. lunch och så bah, mmm, staffan (lärarN^) är sjuk - så vi fick gå, om vi ville och jag kunde inte göra så mycket utan min insnöade älskipelli så jag och amanda stack till staun och pratade och fikade och jag köpte film :D (det betyder att jag är på bra humör)

film:
KENNY BEGINS 
DEFIANCE

THE UNBORN  

toppendag, liksom massa leenden och inte alls många sura miner dock ett hundratals "jag orkar inte..." från min sida, men det är ju vardagsmat vid det här laget!
   och nu i eftermiddag har jag chillat, ätit pizza, bakat - HÄR gick det lite snett dock, min kaka blev helt jättebränd för att ingen tog ut den när det pep :( men men, det får väl lösa sig ändå... ._.

också dampar datorn lite, så det får bli en random gammal bild och ps, jag saknar inte min lugg alls och btw amanda hagman jansson is pretty amazing, you know.


cruel cruel world // love beth ditto


search and destroy


neglehhelgen

fredagen var ju skola såklart, gyllenhaals drool me to hell. efter skolan så var det hem hem hem, och så hade jag ju gulligt nog köpt fika till mamsigen och mig (och till inneboende brorsan också, men han var ju inte hemma). men vi krängde en pistagekrans, OMNOMNOMNOM! 
   sen såg vi på zappa (film) och sedan tog jag bussen in till lund för att chilla lite med amanda och mirelle. ganska lugn och skön avslutning på en jobbig sjuk-vecka, fast dock fick jag ju bekreftat något som gjorde mitt hjärta lite halvt igen. suck, varför handlar allt om kärlek? 



ooh, i lördags låg jag och drog mig kvar i sängen så jäävla länge, typ till tio (!!!) dvs, jag låg och drog mig i tre jävla timmar, och bara blundade under täcket, hoppades att jag ingen skulle tvinga upp mig. men jag hoppades förgäves, för jag blev jävligt trött på att ligga i fosterställning efter tre timmar. kraaaaamp.
   frukost, dåligt humör, titta på lägenhet till bror (han fick den inte), kolla på objektiv till kamera, åka hem. dö lite. sen kom det gäster och woho, massa god mat och godis och mums. dock dåligt när man är cp i magen, så kvällen slutade efter green street hooligans, ganska tidigt gick jag upp och däckade i sängen.

söndagen var låång, gick upp innan åtta, städade i någon timme efter gårdagens röj. hemskt stökigt. och så ja, ut en runda, handla på ica, beställa pizza och såklart - godis och film, SÖNDAGSMYYS. tyvärr sabbade min mage även detta och jag dog typ efter halva filmen, och gick och la mig. döda det döda det döda det.


på begäran // mevatar


RSS 2.0