temadag I

jah, då har den börjat, temaveckan med engelska författare som tema, typ. bra grupp, hamnade först i en helt annan men sen blev det lite byten och jag hamnade med anna och victoria (med enkel v) och wakar (wickar) + alexander som aldrig är i skolan, så tja, tror inte på det nej nej. och ja, mark twain var snyggare än shakespeare på senare dar men som sagt, vem vet vad mark twain har gjort - egentligen? men det ska nog gå, två hard work-work-dagar och sen sammanställning, det ska nog gå superbien, ahaa!

skönt att slippa "vanliga" lektioner, fast inte ens det gör vi helt, individuella val har vi ju dumt nog fortfarande. jobbigt, ännu längre dagar än annars då nämligen, så ja, temaveckor har både sina ljusa och mörka sidor.
   och btw, i'm in love with a picture, and i know that it could never be. but still i can't take my eyes of him. gosh, i'm lost.

sjukt skönt väder, legat i gräset med elli, andats frisk luft, köpt sommarskor, och ja - känns ganska vårigt, det luktar vår och knoppar och första vitsipporna igår och bah, jaaaaaah vår :]





Kommentarer
Postat av: WICTORIA ;)

det kommer bli jättebra med tema-veckan tror jag :)

mysiga bilder :D

2010-04-12 @ 22:59:36
URL: http://wwinding.blogg.se/
Postat av: panda

det tror jag också, WWWWWictoria. :D

way, tack - mobilkamera is the shit ;)

2010-04-13 @ 10:09:44
URL: http://jagvillkunnavaracool.blogg.se/
Postat av: elli

vad vackert!

2010-04-13 @ 18:56:02
Postat av: panda

elli, fina fina elli, du är bäst!

2010-04-13 @ 23:00:58
URL: http://jagvillkunnavaracool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback