news news news

Amanda i Facebookdrama.

Idag, 18.32 ringer amandas mobil. Hon packar varor på ICA och hinner inte svara, på skärmen står det namnet på hennes baslärare. Hon antar att det är något viktigt och stirrar på mobilen, som om han direkt skulle försöka igen. Det gjorde han inte och Amanda började få lite panik då plötsligt... En briljant idé dök upp i hennes huvud, hon kunde skicka ett mail och fråga vad det var frågan om. 
   Oturen slog till igen, hennes MSN/hotmail laggade och hon satt med huvudet i händerna och suckade djupt. Hon skulle göra det, även om det var pinsamt så skulle hon skicka ett meddelande via Facebook. Amanda har tidigare dragit sig för att lägga till hennes lärare som vän, eftersom det kan tyckas lite överdrivet men mitt i allt så är detta precis vad hon lyckas med. Datorn fastnat för ett par sekunder, och detta är tillräckligt för att hon ska trycka fel. En vänförfrågan skickas och det finns ingen återvändo.
   Snabbt som satan knappar hon in ett förvirrande och fruktansvärt dåligt meddelande och skickar iväg. En ursäkt om den felskickade vänförfrågan och insnörpt i onödiga ord fanns det en frågan om varför han ringde. Visst det kanske inte var den bästa räddningen men situationen krävde ändå en suck av lättnad. Då, såklart ringer den där jävla basläraren tillbaka och bah "BLABLABLAspelningBLABLABLAbytatidpåtorsdagBLABLA". Amanda ville dö. Jag lovar, seriöst. Hon skickade ännu ett meddelande och skrev "jag hatar dig" och annat oviktigt.

Nu undrar Amanda, som just nu tar en Facebookspaus på några dagar, ska hon verkligen kunna möta sin lärares blick på torsdag? Det återstår bara att se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback